Wanneer een 3-delig pak dragen?


Het 3-delige pak is vooral een historisch stuk dat de komst van de eerste pakken markeert. Vaak geassocieerd met het huwelijk, is het een elegant pak dat is gereserveerd voor speciale gelegenheden. De afgelopen maanden merken we dat het 3-delige pak weer op de voorgrond komt. Inderdaad, zijn ultieme chique en vintage charme verleiden weer, en we beginnen mannen ze weer op straat te zien dragen. Als je het naar je werk wilt dragen, blijf dan klassiek. Het beste is om te beginnen met een vest in dezelfde stof als het pak. Het bijpassende gilet bij het kostuum is altijd een risicoloze keuze. Aarzel niet om over te schakelen van het 2-delige pak naar het 3-delige pak, want het is door te putten uit een meer traditionele garderobe dat mannen nu hun verlangen tonen om s

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.